Faciliteiten

Bar & Lounge

In onze lounge kunt u bij de gezellige open haard of aan de bar genieten van een heerlijk kopje koffie met huisgemaakt gebak of de dag afsluiten met een goed glas wijn.

Restaurants

Op 2 minuten van het hotel bevindt zich het gezellige centrum van ‘s-Gravenzande. Op en rond het centraal gelegen Marktplein zijn diverse restaurants gevestigd. Van eetcafé tot fine dining – er is volop keuze.

Voor grotere groepen kunnen wij eventueel een private dinner in het hotel verzorgen. Wij informeren u hier graag verder over.

Fietsverhuur

Het hotel bevindt zich op een kruispunt van fietspaden die u voeren langs de Zuid-Hollandse kust, door het Westland of het mooie groene Midden Delfland. Geeft u van tevoren even aan wanneer u fietsen wilt huren – wij zorgen ervoor dat ze klaar staan!

Terras

Vanuit de lounge komt u in de tuin van het hotel waar u bij mooi weer heerlijk in de zon kunt ontbijten of een drankje kunt gebruiken.

Office faciliteiten

Voor de zakelijke gast beschikt het hotel over de nodige office faciliteiten zoals een kopieerapparaat, printer en scanner.