Appartementen De Gravin

Hotel De Gravin beschikt vanaf juni 2020 ook over 2 luxe appartementen in een statig pand, gelegen op een steenworp afstand van het hotel. Evenals bij Hotel de Gravin komen ook in dit pand de originele details overal terug. De appartementen zijn sfeervol ingericht en beschikken over een zit- en eethoek, eigen badkamer en toilet, luxe box-spring bedden en natuurlijk wifi. Daarnaast vindt u er koffie- (nespresso) en thee faciliteiten, een combi-magnetron, koelkast en LED televisie.

Gasten van de appartementen kunnen gebruik maken van de zonnige tuin en modern ingerichte (gedeelde) keuken op de begane grond.

Studio (geschikt voor 2 personen – vanaf 150 Eur per nacht)

De studio (20 m2) bevindt zich op de 1e verdieping van het pand en is met ramen aan voor- en achterzijde prachtig licht. Aan de achterkant heeft u vanuit de openslaande deuren zicht op de tuin. De studio beschikt over een bank, bartafel en tweepersoons box-spring bed en heeft een moderne badkamer en apart toilet.

Appartement (geschikt voor 2 personen – vanaf 180 Eur per nacht)

Het appartement (40 m2) bevindt zich op de 1e en 2e verdieping van het pand en kijkt uit op de tuin. De woonkamer heeft een gezellig zithoek, eettafel en kastenwand. Via de gang heeft u toegang tot de moderne badkamer met douche en toilet en via de trap komt u in de slaapkamer. De ruime slaapkamer is sfeervol ingericht en beschikt over een box spring 2-persoonsbed.

Er is de mogelijkheid om een extra slaapkamer aan het appartement toe te voegen. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.