Appartementen De Gravin

Hotel De Gravin beschikt vanaf juni 2020 ook over een luxe appartement en een studio in een statig pand, gelegen op een steenworp afstand van het hotel. Evenals bij Hotel de Gravin komen ook in dit pand de originele details overal terug. Zowel het appartement als de studio zijn sfeervol ingericht en beschikken over een zit- en eethoek, eigen badkamer en toilet, luxe box-spring bedden en natuurlijk wifi. Daarnaast vindt u er koffie- (Nespresso) en thee faciliteiten, een combi-magnetron, koelkast, LED/smart televisie en airconditioning.

Het appartement beschikt tevens over een modern ingerichte, gedeelde woonkeuken op de begane grond.

Gasten van het appartement en de studio kunnen gebruik maken van de gezamenlijke zonnige achtertuin.

Studio (geschikt voor 2 personen – vanaf 134,50 Eur per nacht)

De studio (20 m2) bevindt zich op de 1e verdieping van het pand en is met ramen aan voor- en achterzijde prachtig licht. Aan de achterkant heeft u vanuit de openslaande deuren zicht op de tuin. De studio beschikt over een bank, bartafel en tweepersoons box-spring bed en heeft een moderne badkamer met douche en apart toilet.

Appartement (geschikt voor 2 personen – vanaf 162,50 Eur per nacht)

Het appartement (40 m2) bevindt zich op de 1e en 2e verdieping van het pand en kijkt uit op de tuin. De woonkamer heeft een gezellig zithoek, eettafel en kastenwand. De moderne badkamer met douche en toilet bevindt zich tevens op de 1e verdieping en via de trap komt u in de slaapkamer die op de 2e verdieping gelegen is. De ruime slaapkamer is sfeervol ingericht en beschikt over een box spring 2-persoonsbed, airconditioning en een 2-tal Velux dakramen.

De volledig ingerichte, gedeelde woonkeuken bevindt zich op de begane grond en staat middels een trap in verbinding met de woonkamer.

Tijdens uw verblijf kan er gebruik gemaakt worden van de ontbijtfaciliteiten van Hotel De Gravin. Laat ons u informeren over de mogelijkheden.