Onze Kamers

Hotel De Gravin heeft 8 kamers die allemaal verschillend zijn, maar waarbij de originele details van het pand overal terugkomen. Bij de inrichting van de kamers hebben we ons laten inspireren door 8 (hollandse) meesters. De combinatie van warme kleuren, comfortabele meubels en de originele details maken dat u zich heerlijk kunt ontspannen. Speciale aandacht is besteed aan de selectie van de bedden en aan een geavanceerd klimaatsysteem waarbij de temperatuur per kamer kan worden geregeld.

De kamers zijn voorzien van een zithoek en een luxe badkamer inclusief een zeer ruime douchecabine. Enkele kamers (waaronder de Suites) beschikken daarnaast ook over een bad. Verschillende van onze kamers zijn ook zeer geschikt als familiekamer.

Alle faciliteiten zijn aanwezig teneinde ook onze zakelijke gasten alle benodigde comfort te kunnen bieden. Vanzelfsprekend is het gehele pand voorzien van wifi en hebben de kamers daarnaast ook een vaste internetaansluiting.

Kamer De Luxe (vanaf 119,50 Eur single use incl. ontbijt)

Deze kamers (geinspireerd op Van Gogh, Corneille en Jozef Israels) bevinden zich op de 1e etage en hebben een oppervlakte van 25m2. De kamers beschikken allemaal over een luxe badkamer inclusief een zeer ruime douchecabine. Daarnaast heeft elke kamer een zithoek en apart bureau. Ook minibar en koffie/thee faciliteiten zijn aanwezig.

Superior Kamer (vanaf 129,50 Eur single use incl. ontbijt)

Deze kamers (waarvan 2 geinspireerd op Mondriaan en 1 op Salvador Dali) bevinden zich onder de hoge vides van de 2e etage. Vanuit de grote ramen heeft u uitzicht op de duinen. De zeer ruime kamers beschikken over een luxe badkamer inclusief zeer ruime douchecabine en/ of bad.

Suite De Luxe (vanaf 139,50 Eur single use incl. ontbijt)

In deze suite op de 1e verdieping waant u zich op het strand doordat deze is geinspireerd op Mesdag. Met haar oppervlakte van 32 m2 en ruime badkamer inclusief bad én inloopdouche biedt deze kamer alle comfort voor een ontspannen verblijf.

Superior Suite (vanaf 149,50 Eur single use incl. ontbijt)

Deze suite is met een oppervlakte van meer dan 35 m2 echt het pareltje van ons hotel, geinspireerd op Johannes Vermeer. De kamer beschikt over ruime luxe badkamer inclusief bad én inloopdouche en een apart toilet. Ook bruidsparen kunnen in deze kamer optimaal nagenieten van hun mooie dag.