Zakelijk

Naast het feit dat De Gravin beschikt over 8 zeer comfortabele kamers is het hotel uitgerust met een stijlvolle vergaderruimte inclusief alle (elektronische) presentatie- en communicatiemiddelen om uw vergadering perfect te laten verlopen. De ruimte is geschikt voor een gezelschap van maximaal 12 personen maar door haar intieme sfeer is de ruimte ook zeer goed te gebruiken voor kleinere groepen of als spreekkamer.

Daarnaast biedt het hotel de gelegenheid om in verschillende ruimtes met kleinere groepjes te werken waardoor het een zeer goede locatie is voor teammeetings, trainingen en presentaties.

Wij bieden (meerdaagse) vergaderarrangementen aan waarbij vergaderingen kunnen worden gecombineerd met bijvoorbeeld een lunch, high tea of borrelarrangement. Er zijn volop mogelijkheden om de arrangementen uit te breiden met de nodige ontspanning zoals een wandeling langs het strand eventueel in combinatie met sportieve activiteiten als blokarten of kayakken in de branding. Ook een meer culturele combinatie behoort tot de mogelijkheden.

Wij adviseren u graag op dit gebied om samen met u uw zakelijke meeting tot een succesvol evenement te maken.