Sfeervol hotel

Ons boutique hotel in een monumentaal pand


De Gravin dankt haar naam aan Gravin Machteld – de beschermvrouwe die ‘s-Gravenzande haar stadsrechten gaf. Zij heeft destijds een identiteit aan deze aan de kust gelegen marktplaats gegeven. Deze Gravin heeft ons geïnspireerd bij de realisatie van ons hotel.

Het monumentale pand is een voormalig pakhuis gebouwd rond 1850 wat met haar eikenhouten balken, hoge plafonds en grote open haard zorgt voor een zeer sfeervolle omgeving. Het hotel bestaat uit 8 verschillende kamers welke zijn geïnspireerd door Hollandse meesters.

Ons doel is om zowel voor de gast die ontspanning zoekt als voor de zakelijke gast een comfortabele, warme sfeer te creëren om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen bij De Gravin!

Alles voor Een comfortabel verblijf

Faciliteiten

Piscine du gîte
Bar & lounge
In onze lounge kunt u genieten van een heerlijke kop koffie met vers huisgemaakt gebak of een goed glas wijn bij de openhaard. Onze receptie en bar zijn geopend van 08:00 tot 20:00.
Pêche dans la Beune
Terras
Vanuit de lounge in het hotel loopt u zo de tuin in waar u heerlijk kunt zitten. Met mooi weer kunt u hier uw ontbijt nuttigen of een drankje drinken in de zon.
Pique nique près de la rivière
Business
Voor onze zakelijke gasten heeft het hotel de nodige faciliteiten zoals een printer en scanner aanwezig bij de receptie.
restaurants et cafés aux Eyzies
Restaurants
Een korte wandeling van ongeveer 2 minuten brengt u naar het gezellige dorpscentrum van ‘s-Gravenzande. Rond het marktplein zitten verschillende restaurants met menu's variërend van fine-dining tot eetcafé.

Voor grotere groepen kunnen wij een privé diner organiseren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee.
Jardin d'enfants
De Noordzee & het strand
Met een korte wandeling van 20 minuten door de duinen kunt u genieten van de prachtige Zuid-Hollandse kust. Er zitten aan het strand van 's-Gravenzande genoeg strandtenten voor een kopje koffie of hapje eten.
wifi gratuit
Fietsverhuur
Het hotel ligt op een kruispunt van fietsknooppunten. Deze knooppunten leiden u langs de kust van Zuid-Holland en door het Westland of het weelderig groen van het Midden-Delfland. Indien u tijdens uw verblijf fietsen wilt huren, laat het ons dan weten. Wij verzorgen dit graag voor u.
Heeft u hulp nodig?
Bent u op zoek naar meer informatie over ons hotel, Den Haag, Rotterdam of het organiseren van uw verblijf?
neem contact op