ontspannen zakenreis

Op korte afstand van de zakelijke steden
& netwerken tijdens een ontspannen hotelverblijf

Entrée du gîte

Naast 8 zeer comfortabele kamers beschikt hotel De Gravin ook over een elegante vergaderruimte, inclusief (elektronische) presentatie- en communicatiemiddelen, waardoor vergaderingen soepel en effectief kunnen verlopen.

De vergaderruimte is geschikt voor groepen van maximaal 10 personen. Door de intieme sfeer kan de ruimte ook gebruikt worden voor kleinere groepen of als kleinere spreekkamer.

Bovendien kan het hotel meerdere kamers aanbieden waarin kleinere groepen kunnen werken, waardoor het een inspirerende locatie is voor teambijeenkomsten, trainingsprogramma's en presentaties. Tevens bieden wij (meerdaagse) vergaderarrangementen aan, waarbij u vergaderingen kunt combineren met bijvoorbeeld lunch, high tea of borrel.

Er zijn tal van mogelijkheden om de arrangementen uit te breiden, bijvoorbeeld met een ontspannen strandwandeling of sportieve activiteiten zoals blokarten of kajakken. Een meer culturele combinatie is ook mogelijk. Wij adviseren u graag om uw zakelijke bijeenkomst tot een succes te maken.

Piscine du gîte
Pêche dans la Beune
Pique nique près de la rivière
restaurants et cafés aux Eyzies
Jardin d'enfants
wifi gratuit
Heeft u hulp nodig?
Bent u op zoek naar meer informatie over ons hotel, Den Haag, Rotterdam of het organiseren van uw verblijf?
neem contact op