Een Corona-Proof hotel

21/1/2021

Allereerst hopen we dat u gezond en veilig bent. Het zijn onwerkelijke tijden en wij hopen op niets anders dan enige normalisatie.

Sinds midden maart is Hotel De Gravin gesloten in verband met de coronacrisis en we hebben u verschrikkelijk gemist! Zeker met al die mooie zonnige dagen die we aan onze ’s-Gravenzandse kust hebben gehad.

We hebben echter niet stilgezeten en hebben ons aangepast aan het nieuwe normaal; een corona-proof hotel waar uw en onze veiligheid en gezondheid centraal zullen staan, zonder in te leveren op het comfort en kwaliteit zoals u deze van ons gewend bent.

Vanaf 11 mei zijn onze deuren dan ook weer geopend met in achtneming van de volgende maatregelen:

  • Wij zorgen ervoor dat onze gasten meer dan genoeg onderlinge ruimte (minimaal 1.5 mtr) binnen onze hotelmuren hebben;
  • Wij zullen u bij inchecken vragen hoe laat u wilt ontbijten en mogelijk werken met ontbijt-shifts – dit om 1,5 meter onderlinge afstand aan onze gasten te kunnen blijven garanderen;
  • Per kamer geldt een maximale bezetting van 2 personen;
  • Voor u en onze veiligheid zijn er strikte hygiëne-maatregelen genomen in ons hotel. Denkt u hierbij aan desinfectiepalen, plexiglas schermen bij de receptie, het verse ontbijt wordt aan tafel geserveerd in plaats van buffet. Het personeel werkt met beschermingsmiddelen waar en wanneer nodig.
  • In het belang van uw gezondheid zullen wij uw kamer tijdens uw verblijf niet betreden. Natuurlijk kunt u het bij ons aangeven indien u schone handdoeken of andere persoonlijke verzorgingsproducten wenst. Wij verzorgen dit graag voor u.
  • Zolang restaurants nog niet geopend zijn bieden verschillende restaurants in ’s-Gravenzande de mogelijkheid tot afhalen en bezorgen. U kunt dan in Hotel de Gravin genieten van uw diner in een Corona proof omgeving.
  • Uiteraard vragen wij onze gasten ook de door het RIVM gestelde richtlijnen te volgen zoals 1.5 mtr afstand houden t.o.v. ons personeel en andere gasten;
  • Wanneer u verkoudheidsverschijnselen en/of koorts heeft (gehad) voordat u komt, zullen wij u alleen inchecken als u minimaal 48 uur klachtenvrij bent. Wij gaan ervan uit dat al onze gasten daarbij hun verantwoordelijkheid nemen om zich hier aan te houden.

Bovengenoemde maatregelen zullen tot nader order gelden.

Wij hopen u binnenkort (weer) te mogen ontvangen. Laten we er samen, ondanks corona, een prachtig en comfortabele zomer aan de ’s-Gravenzandse kust in Hotel De Gravin van maken!

Heeft u hulp nodig?
Bent u op zoek naar meer informatie over ons hotel, Den Haag, Rotterdam of het organiseren van uw verblijf?
neem contact op